Hungarian Wedding Award 2014

2014-12-29 22:31:30Minden ember életében előfordul, hogy a munkájából adódóan elér eseményeket, eredményeket, elismerést kap, és vesz át, vagy mérföldkövet lép át! Pár soros bejegyzésemben Én most egy ilyen rangos eseményről – számomra mérföldkő átlépésről - szeretnék beszámolni.

2014. november 28. Budapest, Európa Hajó. Itt került megrendezésre a magyar esküvő szakma évzáró rendezvénye és díjkiosztó gálája.

Rendezvényről:
Hungarian Wedding Award 2014. A rendezvényen mindenki részt vehetett, aki jelenleg a magyar esküvői szakma bármely területén tevékenykedik és munkájával hozzájárul a Magyarországon szervezett esküvők sikeréhez. A Hungarian Wedding Award 2014 díj, a magyar esküvő szakma által odaítélt díj volt, mely az esküvő szakmában 14+2 kategóriát tartalmazott. A jelölési időszakban országos szinten az első 6-ba kerültem. Ezt követte a szavazási időszak, ahol már csak a legtöbb három jelölést kapottra lehetett szavazást leadni, kategóriánként egyet. Azt, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot, már csak a hajón tudtuk meg.

Magyarországon vőfély kategóriában 2014 évben a díjat Én kaptam meg!

Leírhatatlan érzés volt, mikor a nevemet mondták. Nagyon - nagy büszkeséggel, és még nagyobb alázattal tölt el. Az elmúlt több mint 10 év esküvői munkájának eredménye, gyümölcse. Mindenkinek nagyon - nagyon köszönöm!


Megjelenítve: 1 - 1 | összesen: 1 db)