Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendégkönyvbe

Magdi és Tibi

2017-10-27 10:24:31
Szia Robi!

Köszönjük a rengeteg segítséget, amivel csomó aggódást és feladatot levettél a vállunkról, pont úgy alakítottad a programokat ahogy szerettük volna az esküvő és a buli során.
Képeket küldünk mindenképp ;)

Üdv,
Magdi és Tibi


Zsurfotó, Lisztik Erika

2017-10-27 08:05:06
Kedvenc Vőfélyem! Robi az a Vőfély/Ceremóniamester, az esküvőket profin lebonyolítja, úgy, hogy az ifjú pár önfeledten tud bulizni és élvezni életük legemlékezetesebb napját! NEm sok , nem kevés, pont annyi, amennyi kell, szórakoztató, felrázza a társaságot 1perc alatt,ha arra van szükség, és mindezt úgy teszi, hogy nem próbálja meg átvenni a főszerepet az esküvőn, mint sok más kollégája. Ajánlom minden házasulandó párnak!! Nekem fotósként nagy segítség és jó társ a csapatmunkában. :-) Szeretettel Lisztik Erika www.zsurfoto.hu


Sirák-Jaskó Magdolna

2017-10-23 20:38:14
Én csak három őszinte mondatot szeretnék ide bejegyezni:
1. Az esküvőn, amin vendégként részt vettem, egyetlen esemény nélküli perc sem volt, ez Robi profi munkájának az eredménye.
2. Hihetetlen hangulat és felejthetetlen nap volt, Robi erre született, azt hiszem, erre mondják, hogy "őstehetség" :)
3. A legőszintébb szívvel ajánlom Őt minden házasulandó párnak, keressétek, hívjátok, nem fogtok csalódni!!! :)


Szajlai Mária

2017-10-23 14:55:23
Ez a fiú nagyon ügyes!!! Vendégként vettem részt családommal Kafka Reni és Máhli Robi 2017.10.21-én tartott -felejthetetlen -esküvőjén, ahol egy perc "nyugalmunk" nem volt. A programokkal tarkított este a násznép számára emlékezetes marad! Minden házasulandó párnak sok szeretettel ajánlom Bohács Robit! Köszi Robi!!!


Niki és Attila

2017-10-09 15:12:58
Szeretnénk megköszönni neked,hogy felejthetetlenné tetted az esküvőnket, hála a te kiváló programodnak mindenki nagyon jól szórakozott. Végig vezetted az egészet, senki sem unatkozott . Te vagy a legjobb !!!!


Csuti és Örs

2017-09-24 17:08:42
Szia Robi!

Örülünk, hogy Téged választottunk Vőfélynek, profizmusod és a belőled áradó szeretet tökéletessé tette számunkra a Nagy Napunkat. Esküvőnket, bár nem volt rendhagyó, zseniálisan irányítottad. Mindig akkor voltál ott amikor kellett és pont a jó időben történtek a dolgok. Többször is megleptél minket és néha még meg is lágyítottad "kő szívünket":-D.

Nagyon köszönjük és hálásak vagyunk Neked!!!!!Mariann & Ricsi

2017-09-23 17:29:10
Kedves Robi!
Nagyon köszönünk mindent Neked! Felejthetetlenné tetted életünk legszebb napját! :)
A vendégek imádtak, és nagyon jól érezték magukat...:) Remek hangulatot tremtettél, és nagyon jól összefogtad a násznépet! Tényleg minden úgy alakult, ahogy álmunkban elképzeltük! Sőt, talán még annál is jobban! A játékok ötletesek voltak, sosem gondoltam volna, hogy például valaha fát fogok fűrészelni, pláne nem az esküvőmön! 😁 De ilyen is történt...különleges volt az egész!
Nagyon hálásak vagyunk mindenért, és még egyszer köszönjük! Szuper volt! 😘


Reha Istvánné

2017-08-24 08:34:48
Kedves Robi!
Én, mint örömanya nem tudom eléggé megköszönni neked, hogy gyermekeimnek /ifjú pár/ egy felejthetetlen életre szóló élményt nyújtottál. Nagyon köszönöm, hogy sok terhet levettél a vállamról, lazán megoldottál mindent, ezért örökké hálás leszek. Profizmusod felülmúlhatatlan. Olyan hangulatot teremtettél, hogy az egész násznéptől csak dicsérő szavakat hallottam rólad.
Mindent nagyon köszönök!
Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
Üdv: Reha Istvánné


Dóri és Vili

2017-07-28 16:00:14
2017.07.22, Skanzen, Szentendre

Hát honnan is kezdjük? :) Mindenki azt mondja, hogy internetről nehéz találni tökéletes vőfélyt! Ezt viszont meg kell hogy cáfoljuk. Nekünk más lehetőségünk nem volt, mert külföldön élünk és keveset jártunk haza. Rá is találtunk Robira, majd első blikkre már szimpatikus volt. Az első találkozásunk végén tudtuk, hogy nem kell tovább keresgélnünk. És mint ahogy a jó megérzés nem csal, így Robi is szuperül irányította az esküvőnket. Nem volt sok és nem volt kevés. Mindig akkor lépett közbe, amikor kellett és ahogyan kellett! Rugalmas és mindig profi! Nálunk ráadásul egy kamu polgári szertást is összerakott, amit ő maga vezetett le! Mondanom sem kell, hogy a meghatódottságunk könnyekben teljesedett be.
Robi, csak így tovább!


Balatonfüred, 2017.06.24. Marcsi&Attila

2017-07-10 21:49:39
Robi, te vagy az akitől először tanácsot kértünk és ajánlottad Gáll Dianát, Lisztik Erikát, Kiss Ernő-t és a Soundwitch zenekart.
Én már rég tudtam rólad, hogy a profik közé tartozol és ahogy a közös munkánk során rád bíztam magam, tettem most is így.
Megkönnyítetted a dolgunkat azzal, hogy a honlapodon feltüntetsz olyan szolgáltatókat akiket jónak találsz és tanúsíthatjuk, hogy tényleg a legjobbakkal dolgozol együtt. Összeszokott csapat vagytok még ha nem is az összes hétvégéteket töltitetek együtt ebben a felállásban. Végig nagyon baráti volt a légkör. Okunk nem volt izgalomra, sőt..... Úgy jártatok köztünk, a családunk és barátaink között mintha már minket is régóta ismernétek. Erről a fantasztikus élményről számolnak be a rokonok, barátok is. Nagyon köszönjük Nektek!

Amikor legelőször beszéltünk Veled még nem voltunk biztosak benne, hogy vőfélyt vagy ceremóniamestert válasszunk. Mi modernebb hangvételű esküvőt szerettünk volna, de Te biztosítottál bennünket arról, hogy alkalmazkodsz az igényeinkhez, ami így is lett.
Tudtad mikor kell kicsit feldobni a hangulatot,összerázni a násznépet. Már tudjuk, hogy jól döntöttünk! Nagyon köszönjük Neked! Itt mindenki csak nemes egyszerűséggel a Vőfélyek vőfélyének hív, ami nem túlzás, tényleg az vagy!!!Megjelenítve 1 - 10 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11