Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendégkönyvbe

Lilla és Dawid, Balatonfenyves

2010-11-04 16:34:00
Szia Robi!

Egy pár hónap késéssel írok, ne haragudj.
Nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön, mi is és a vendégeink is. Rengeteg jó visszajelzés érkezett, mindenki jól szórakozott. Nagyon jól végezted a munkádat, gondoskodtál róla, hogy mindenki bekapcsolódjon a mulatozásba. Pedig nem lehetett könnyű dolgod a sok külföldi vendég miatt. Tomival nagyon jól együtt dolgoztatok, vele is ugyan úgy meg voltunk elégedve.

Örülünk, hogy Te voltál a vőfélyünk, és még sok jó lakodalmat, és minden jót kívánunk Neked!


Brigi és Laci

2010-08-25 14:50:00
Kedves Robi!

Köszönjük neked a nagy napunkon (2010.08.21) való közreműködésedet, a türelmet és a határozottságot, ahogy menet közben a felmerülő problémákat intézted.

Mind a násznép, mind Mi sokat nevettünk a rendhagyó leánykikérésen, a meglepetések felkonferálásakor és a nagy napon a játékos feladatok alatt.
A vers és a poénok aránya megfelelő volt, mindegyikből annyi, amennyi kell.
Azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hogy egy varázslatos nap sikeréhez járultál aktívan hozzá.
Minden vőfélykeresésben lévő párnak csak ajánlani tudunk téged.
Beszéltünk előtte pár jelölttel, de Robi volt az, akire miután kiléptünk lakása ajtaján egyöntetűen, azt mondtuk: megtaláltuk.

További sok sikert kívánunk munkádhoz:

Brigi és Laci


Csáki Marianna és Győri Imre

2010-08-23 21:17:00
Kedves Robi!

Mit is írjuk annak az Embernek, aki első házas napunkon segítőként végigkísért minket?!Aki nem volt sem túl sok, sem túl kevés, aki nélkül az a nap nem sikerülhetett volna olyan csodálatosra, aki belopta mindenkinek a szívébe magát. Úgy gondoljuk az a legjobb, ha azt írjuk, amit tényleg érzünk, az pedig nem más mint hogy szívből köszönjük. Amint elkészülnek a képek küldünk.
Egy utolsó kérdés: Mit csinálsz 2035. augusztus 14-én? Lenne egy Ezüstlakodalom ha a Jó Isten is engedi, és szükségünk van a Vőfélyünkre. Csak gondoltuk szólunk időbe!

Sok-sok köszönettel és szeretettel: Mariann és Imi


Városi Tamás

2010-07-21 13:47:00
Halljunk szót!!!
Elmesélek nektek egy olyan
sztorit,
amiet még senki nem olvasott itt. Nem fog másról szólni
csak arról, h lehet jó lagzit csinálni.
2010 július 10.én egy csodálatos balatonfenyvesi estén
Robinak tolmácsoltam én.
Olyan jól szerepeltünk, hogy emlékezetes maradt a nevünk.
A násznép nagyon jól mulatott
mivel mi csináltuk a hangulatot.
Köszönünk mindent mindenkinek
hogy mi szórakoztathattuk Önöket.
Maradjon ez a lakodalom egy élmény
Mert fantasztikus volt ez az esemény.
Köszönettel Városi Tamás


Zdroba Mónika &Zdroba Zoltán

2010-07-15 14:22:00
Kicsit megkésve, de szeretnénk megköszönni Neked az egész napi munkádat a 2010. június 19-i esküvőnkön, nagyszerű vőfély vagy. Biztos vagyok benne, hogy nem találhattunk volna nála rátermettebb személyt erre a szerepre. Mindenkire odafigyeltél, a vendégsereg is a szívébe zárt, csak pozitív visszajelzést kaptunk. Sikerült mindenki arcára mosolyt csalnod a játékoknál, főleg a kocsis játéknál, azóta is emleget téged a násznép minden tagja. A munkádhoz további sikereket, erőt és kitartást kívánunk, a házasulandó pároknak, pedig bizton ajánlunk Téged! Mónika &Zoli


Erika és Zsolti 2010.06.26.

2010-07-14 11:17:00
Robi!
Köszönjük, hogy a vőfélyünk voltál számunkra e fontos napon. Mindenkitől pozitív visszajelzésket kaptunk, hogy milyen tökéletes esküvő volt és a vőfély....! Mindenki el volt ájulva, hogy nem a hagyományos unalmas játékokat hoztad. Többen mondták, hogy nem is gondolták, hogy így is lehet esküvőt rendezni.Nagyon profi módon terelgetted a násznépet ami nem volt könnyű feladat. Mindenkinek csak ajánlani tudunk, ha egy feledhetetlen esküvőt szeretnének, úgy hogy a mennyasszony és a vőlegény is jól érezze magát. Köszönjük a közreműködést Kati néninek is! :-)
Erika és Zsolti


Edó és Lóri 2010.06.05. Gyömrő

2010-06-20 22:02:00
Drága Robink! Ezúton szeretnénk Neked megköszönni, hogy fantasztikus bulihangulatot teremtettél nekünk és a Násznépünknek! "Újat is hoztál", és a hagyományokat is megőrizted, mindezt népies, de mégis modernebb stílusban. A lehető legjobb volt minden:az események, feladatok pörögtek, mindig minden időben a helyén volt. Örök-vidám bohókás éned még a napocskát is az égre hozta aznapra. A lánykikérés izgalmas menetével, a vendégsereg vicces irányításával, a programok levezénylésével, a játékos bulizással a tánctéren mindenkit levettél a lábáról! Feledhetetlen jókedvet varázsoltál mindannyiónknak a legszebb,legfontosabb,legNAGYobb Napunkon. KÖSZÖNJÜK!!! u.i:...Számítunk Rád az Aranylakodalmunkon is...! :)


Marcsi és Csaba 2010. 05. 08. Tatabánya

2010-05-12 14:40:00
Szia Robi!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a jó hangulatért és szervezésért.
Profi módon vezényelted le az esküvőt és az egész vacsorát. Mindenkivel
nagyon közvetlen voltál. A visszajelzések nagyon pozitívak. Mindenkinek
tetszett a stílusod és szervezőkészséged.
Most már tudjuk, hogy ha gondolunk valamit, mire kimondjuk, az már
megoldva. Nekünk nem kell már foglalkozni vele. Az szuper volt, hogy
tudtad a gondolatainkat, mire szóltunk Neked, Te már meg is oldottad.

Jó hangulat, barátságosság és profi szervezés segített hozzá, hogy
mindenkinek emlékezetes legyen a mi esküvőnk.

Ez alapján csak ajánlani tudjuk, hogy mások is Téged válasszanak.

Köszönjük szépen!

Marcsi és Csaba


Zsuzsa és Peti

2010-01-14 16:18:00
Kedves Robi!
Szeretnénk megköszönni, hogy felejthetetlenné tetted életünk legszebb napját. Az áramszünetek ellenére a hangulat nagyon jó volt, mindenki remekül érezte magát. A násznép még hetekkel később is arról beszélt, hogy ilyen jó esküvőn még nem voltak. Olyanná varázsoltad azt a napot, mint amiről mindig is álmodtunk. Nagyon jó, talpraesett, embert ismertünk meg benned. Köszönjük! 2009.08.15


Timi és István

2009-12-17 19:30:00
Kedves Robi!Köszönjük, hogy egész nap rendelkezésünkre álltál, és a hidegebb pillanatokban gyors segítséget nyújtottál...külön köszönet a villogódnak is :P
Úgy gondoljuk a "Nagy napunk" tényleg a legtökéletesebben ért véget, és ez főképp a Te érdemed. A megbeszélés ellenére köszönjük, hogy mégis voltak kis játékok, a násznép körében nagy sikert aratott. Ez a te profizmusodat tükrözi.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk.

Timi és István


Megjelenítve 81 - 90 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11